.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Sub Rosa Tarot -

Bij jou thuis, Almere
Leuk
Sub Rosa Tarot. De Tarot is de spiegel van je eigen persoonlijkheid. De antwoorden van de kaarten geven je inzicht in wie je bent en wat je kunt. Het is nu ook mogelijk om een Tarotavond bij jou thuis in Almere e.o. te organiseren.

Sub Rosa Tarot maakt het mogelijk om voor jou en je vrienden een avond vol mysterie en inzichten te beleven. Laat jezelf verbazen en betoveren door de kaarten. Ben je klaar voor de toekomst? Het wordt in ieder geval een avond om niet te vergeten en om nog lang over na te praten.
Geschiedenis. “Onder de roos” is een vertaling van het Latijnse “sub rosa”. In de Middeleeuwen gold de roos als symbool van stilzwijgendheid. Die symboliek bestond al in de Oudheid en gaat terug naar een verhaal over een onderonsje tussen enkele liefdesgoden (Cupido en de Egyptische Harpocrates): Cupido schonk Harpocrates een roos (toen al symbool van de liefde) om hem tot discretie te bewegen over de uitspattingen van Venus. Later ontstond de gewoonte om rozen op het plafond van bijvoorbeeld feestzalen te schilderen. Soms stond daar nog een tekstje bij: "Al wat hier onder de roos geschiedt, laat dat aldaar en meld het niet”.
Sfeer & interieur. Als Tarotlezeres kom ik bij jou thuis (in Almere e.o.) om de Rider Waite Tarotkaarten te leggen. Na een uitleg over de Tarot, zal ik alle aanwezigen een consult geven.
Telefoon: 06-43691279
Website: http://www.subrosatarot.nl

Sub Rosa Tarot, Bij jou thuis, Almere
Doordeweekse avonden